Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Bəşəriyyət lazım olduğundan çox ət yeyir - alimlər
Tural Hacılı: "Azərbaycan İtaliya ilə ticarət əlaqələrini genişləndirilmək istəyir"
“Azərbaycan və İtaliya – daha yaxşı qida istehsalı naminə” mövzusunda tədbir keçirilir
Paytaxtdakı “Keşlə” bazarında nöqsanlar aşkarlanıb
AQTA kərə və bitki yağları ilə bağlı ticarət obyektlərinin sahiblərinə və istehlakçılara müraciət edib
Azərbaycan qida təhlükəsizliyi sistemlərinin qarşılıqlı tanınması üçün Latviyaya müraciət edib
Soğan istehsalçıları ilə görüş keçirilib
AQTA: Azərbaycanda istehsal olunan bir sıra qida məhsullarının ixracı artıb
Nərimanov rayonunda fəaliyyət göstərən bazarda bəzi məhsulların satışı sahələrinə məhdudiyyət qoyuldu
AQTA Zaqatalada zəhərlənmənin səbəbini açıqladı
AQTA əməkdaşları üçün COP29 tədbiri ilə bağlı təlimlər təşkil edilir
Qida təhlükəsizliyi ilə əlaqədar təlimlər başlayıb
Ukraynadan gətirilən ət məhsullarında infeksiya törədiciləri aşkarlandı
Hoteldə ölənlər qidadan zəhərlənməyib
Qida əlavələrinin qanunsuz yolla ölkə ərazisinə gətirilməsinin qarşısı alınıb
Qablaşdırılmış içməli su emalı müəssisəsində istehsal dayandırıldı
Uyğunsuzluq aşkarlanan baytarlıq preparatları məhv edilib
AQTA qida zəhərlənmələrinə dair yeni videoçarx hazırlayıb
Türkiyədən Azərbaycana gətirilən pendir yararsız çıxıb
Sabirabadda nöqsanlar aşkarlanan pendir sexinin fəaliyyəti məhdudlaşdırılıb
Deputat: “Azərbaycanda alkoqollu içki istehsal edən müəssisələr tələbi ödəyə bilmir”
Ananasın xarab olmaması üçün onu necə saxlamaq olar
Rusiyaya ət tədarükündə bu ölkələr lider olub
Təhlükəli hesab edilən qida məhsullarının reyestr məlumatları açıqlanıb