Türkiyədə çox məşhur olan Nar çayı təzə, sütül narın qabığı və iç pərdəsindən hazırlanır.
Foodinfo nar qabıqlarını atmayıb, möcüzə çay hazırlamağı təklif edir.
Bu çayın faydaları:
- orqanizmi zərərli radionuklidlər, toksin və metallardan təmizləyir
- Metobolizmi sürətləndirir
- hemoqlobini qaldırır
- Bağırsaqları normallaşdırır, diareyanı kəsir
- İmmuniteti infeksiya, viruslara qarşı dözümlü edir
- Xərçəngin, müxtəlif şişlərin profilaktikası məqsədilə təsirlidir
- Ürək əzələsini və damarları möhkəmlədir, qanın axıcılığını normallaşdırır
- Təzyiqi düzəldir
- Sinirləri sakitləşdirir, yuxunu yaxşılaşdırır
Tərkibində B qrup vitaminləri, C, PP, kalsium, alma, bor, kəhrəba turşusu, lizin, aminturşuları, fosfor, xrom vardır.
Ailəliklə həftədə tez-tez, müntəzəm nar qabıqlarından çay için
Adi qaydada çaydanda və ya termosda qaynar suda dəmlənir. Gündə 1-2 dəfə içilir
7 yaşına kimi uşaqlara olmaz
Son xəbərlər
- Gündəlik yulaf yeməyin yan təsirləri ortaya çıxdı
- Bişmiş yumurta hansı hallarda xərçəngə səbəb ola bilər?
- Çərəzi nəm olmaması üçün necə saxlamaq olar?
- AQTİ-nin laboratoriyası üç beynəlxalq səriştəlilik sınağında on bir parametr üzrə uğurlu nəticə əldə edib
- Qan damarlarını gücləndirmək üçün ən yaxşı məhsullar
- Mürəbbədən kif çıxarılsa yemək olarmı?