Bir çox evdar qadınlar nəinki yemək günündə, hətta bir neçə gün sonra da sulu və dadlı qalacaq kotletlər hazırlamağın nə qədər vacib olduğunu bilirlər. Foodinfo.az Sevastopolmedia.ru-ya istinadən xəbər verir ki, inanılmaz yumşaqlığın və şirəliliyin sirri, sadədir - qiyməyə balqabaq əlavə etmək lazımdır.

Tərəvəz kotletlərin hazırlanmasında əvəzolunmaz edən unikal xüsusiyyətlərə malikdir. Balqabaq su və liflə zəngindir, ona görə də o, nəinki qiymədə nəm saxlayır, həm də hazır yeməyin teksturasını yumşaq edir. Balqabağın praktiki olaraq heç bir güclü ləzzəti yoxdur, bu da ətin mərkəzi yer tutmasına və kotletlərin xüsusilə zəngin olmasına imkan verir.