Əgər siz uzun müddətdir ki, ləzzətli yeməklər və içkilər haqqındakı biliklərinizə görə elmi dərəcə almaq arzusundasınızsa, Fransanın “Sciences Po Lille” kollecinin yeni açılmış magistr proqramı sizin üçün əla fürsətdir.
Foodinfo.az-ın məlumatına görə, yeni qeyri-adi ixtisasa qastro-diplomatiya, qida texnologiyası, mətbəxdə seksizmlə mübarizə, kənd təsərrüfatı tarixi və s. kimi bölmələr daxildir.
Həmçinin, gələcək magistrlər ən yaxşı aşpazların və qastronomiya ekspertlərinin ustad dərslərində iştirak edə biləcəklər.
“Sciences Po Lille”in professorları hesab edirlər ki, yeni ixtisas tələbələrin qeyri-adi peşələr vasitəsilə həyata olan marağını oyatmağın ən yaxşı yollarından biridir.
Son xəbərlər
- Kərəvizin faydaları və zərərləri
- Qəhvə həvəskarları nələrə diqqət etməlidir?
- Dəfələrlə qızdırılıb yeyilən yeməklərin orqanizmə mənfi təsirləri ola bilər
- Sosislə mədə xərçəngi arasında əlaqə sübut edildi
- Böyrək xəstəliyinin əlamətləri hansılardır?
- Gündə 1 ovuc yeyin - Ürəyə və beyinə xeyirdir