Foodinfo.az

Bölmə: Qida xəbərləri

Qida xəbərləri

Qara şokolad ürək və damar sağlamlığına dəstək ola bilər
Kivi və balqabaq arıqlamağa kömək edir
Giləmeyvə qocalmanı ləngidir: Mütəxəssis açıqladı
Hansı rəng düyü daha faydalıdır?
Həm aşağı kalorili, həm də saysız-hesabsız faydaları olan gül kələmi
Yuxu keyfiyyətini artıran və sakitlik verən qidalar
Saç tökülməsinin qarşısını alır və saçları gücləndirir
Gündəlik enerjini yüksəldən təbii qidalar
Orqanizmi toksinlərdən təmizləyən bitki çayları və istifadəsi
Somon balığının faydaları
Yay mövsümündə bədəni nəmləndirən 7 möcüzəvi qida
Tərəvəzlərin qabığını soyduqda faydasını itirir?
Faydaları və dadı ilə acı bibər
Sizi tox saxlayacaq və pəhrizinizi pozmayacaq qəlyanaltılar
Yumurtanın bu hissəsi immuniteti gücləndirir
Duzsuz qidalanma – bədəndə nələr dəyişir?
Donmuş məhsullar istifadə etmək olarmı?
Qızardılmış kartofun ləzzətinin sirri nədədir?
Yağsız pəhriz – arıqladır, yoxsa zəiflədir?
Meyvə şirələri: marketdən alarkən etiketini diqqətlə oxuyun
Uzun müddət saxlanılan konservlərdə nə baş verir?
Günə acqarına limonlu su içmək zərərlidirmi? – Mədə turşuluğuna təsiri
Kimlər sarıkökdən az istifadə etməlidir?
Balığın bu hissəsi daha xeyirli imiş