Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

AQTA bayram günlərində saxta spirtli içkilərlə bağlı istehlakçıları diqqətli olmağa çağırır
“Dəvə qutabı” ilə bağlı dənizkənarı obyektlərdə reyd keçirilib
Bərdə heyvan bazarında iri və xırdabuynuzlu heyvanların ticarəti təşkil edilib
Yeni il hədiyyə qutuları alarkən diqqətli olun
Souslar və ədviyyatlar harada saxlanmalıdır ki, daha uzunömürlü olsun
“Ramin Nur” şadlıq sarayında camış əti dana əti adı ilə təqdim edildiyi aşkarlanıb
AQTA sədri: Azərbaycanda qəhvəyi mərmər bağacığı ilə mübarizə gələn il də aktual olacaq
39 qida obyektində saxta alkoqollu içkilər aşkarlanıb
Bərdə heyvan satışı bazarı fəaliyyətə başlayıb
“Sinsay”ın şüşə fincanlarında ağır metallar aşkarlandı - Birgə məlumat
Dondurulmuş ətin saxlanma müddətləri dəqiqləşdirildi
ADA Universitetinin tələbələri ilə görüş keçirilib
AQTİ rəsmisi: Beynəlxalq tələblərə uyğun qida təhlükəsizliyi sisteminin tətbiqi yerli məhsullarımızın ixracını asanlaşdırır
Bərdə heyvan bazarı yaxın günlərdə fəaliyyətə başlayacaq
Təzə və təhlükəsiz ət necə seçilməlidir?
Mikrodalğalı sobanı hər gün işlətmək təhlükəlidirmi?
Xankəndidə zərərverici ilə mübarizəyə həsr olunan maarifləndirici görüşlər keçirilib
Zaqatala rayonunda fındıq istehsalçıları və ixracatçıları ilə görüş keçirilib
DİN və AQTA birgə tədbir keçirib - 1 tondan artıq yararsız at əti aşkar olunub
"İvanovka" ticarət obyektində kərə yağının saxtalaşdırıldığı aşkarlandı
Tovuzda istehlaka yararsız məhsulların satışının qarşısı alınıb
Sabunçu bazarı və bazarətrafı qida obyektlərində reyd keçirilib
Gerçək zeytun yağını saxta məhsullardan necə ayırmaq olar?
Tərkibində allergenlər olan qidaların orqanizmə təsiri