Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Çadia Vannu: “AQTİ-də olan laboratoriyalar müasir standartlara tam uyğundur, cihaz və avadanlıqlar yüksək səviyyədədir”
Maqneziumu yüksək olan qidalar - ürək sağlamlığı üçün vacibdir
COP29: Azərbaycanın Vahid Sağlamlıq üzrə Milli Strategiya planı beynəlxalq ictimaiyyətə təqdim olunub
COP29-da Azərbaycanda zoonoz xəstəliklərin qarşısının alınmasına dair milli strategiya təqdim olunub
COP29 çərçivəsində “Vahid Sağlamlıq Konfransı” keçirilir
ÜHST Azərbaycanın quş qripindən azad olma statusunu təsdiqlədi
Niyə üzümü dondurucuda saxlamaq lazımdır?
COP29 çərçivəsində qida təhlükəsizliyinin yüksək səviyyədə təmin olunması istiqamətində nəzarət tədbirləri davam etdirilir
Alimlər gündə nə qədər şəkər yeyə biləcəyinizi müəyyən ediblər
Körpələrin ana südü ilə qidalanmasının üstünlükləri
COP29 çərçivəsində Vahid Sağlamlıq yanaşması ilə bağlı tədbirlər keçiriləcək
Lənkəranda normativ tələblərin pozulduğu ət satışı məntəqəsinin fəaliyyəti məhdudlaşdırılıb
AQTİ-nin regional laboratoriyası iki beynəlxalq səriştəlilik sınağında uğurlu nəticə əldə edib
Məktəbəqədər yaşlı uşaqların qidalanması zamanı nələrə diqqət yetirilməlidir?
Ərzaqların dondurulması ilə bağlı məşhur miflər
Dənli bitkiləri necə saxlayaq? – Aldığımız paketdə, yoxsa?
Yüksək qan təzyiqi olan insanlar üçün ən yaxşı səhər yeməyi
Qida sahəsində daha üç sənəd Hüquqi Aktların Dövlət Reyestrinə daxil edilib
AQTA sədri unlu qənnadı məmulatlarının istehsalı, ixracı və idxalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edəcək
Binəqədidə unlu və kremli qənnadı məmulatlarının istehsalı müəssisəsində  nöqsanlar aşkarlanıb
Türkiyə Rusiyaya kərə yağı tədarük etməyə başladı
AQTİ-nin laboratoriyası üç beynəlxalq səriştəlilik sınağında on bir parametr üzrə uğurlu nəticə əldə edib
Çipslər həzm sisteminə necə təsir edir?
AQTİ-nin laboratoriyası quduzluq xəstəliyi ilə bağlı beynəlxalq səriştəlilik sınağında uğurlu nəticə əldə edib