Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Şor, dovğa, xama, kəsmik məhsullarını belə hazırlayıblar... - FOTOLAR
Qida saxlanması və bişirmə zamanı vitamin itkilərini azaltmaq üçün praktik üsullar
AQTA: Kütləvi tədbirlər zamanı qidaların daşınmasına dair tələblərə əməl olunmalıdır
AQTA: Epizootik vəziyyət nəzarətdə saxlanılır
Şəkərin sağlamlığa təsiri: mütəxəssislər riskləri açıqladı
Naxçıvanda heyvan xəstəliklərindən azad zonalar yaradılacaq
Çörək istehsalı müəssisəsində normativ tələblər pozulub
AQTA: Kütləvi tədbirlər zamanı iaşə müəssisələrində qida təhlükəsizliyi tələblərinə əməl olunmalıdır
Turşu hazırlayan zaman buna mütləq diqqət edin
Naxçıvanda qida təhlükəsizliyinə nəzarət məntəqələri yaradılacaq
Bitkiçilik məhsullarının ixracı ilə məşğul olan sahibkarlarla görüş keçirilib
AQTİ rəsmisi: Təhsil müəssisələrində qida təhlükəsizliyi standartlarının qorunması üzrə sistemli şəkildə tədbirlər həyata keçirilir
AQTA meyvə və tərəvəz ixracı ilə məşğul olan sahibkarlara müraciət edib
Ağacın altına düşmüş alma təhlükəlidirmi?
Bəzi çay növlərini termosda saxlamaq təhlükəli ola bilər
Çörək alarkən bu detallara diqqət edin – mütəxəssis xəbərdarlıq edir
Azərbaycan və Pakistan arasında qida təhlükəsizliyi sahəsində əməkdaşlıq genişlənir
Bioloji aktiv qida məhsullarının qeydiyyat prosesi elektronlaşdırılır
İnsulin dirənci zamanı qidalanma necə olmalıdır?
Mayonezin uzunömürlü olması niyə sağlamlıq üçün təhlükədir?
Qidalanma üzrə mütəxəssis bildirçin yumurtasını düzgün bişirməyin qaydalarını açıqladı
Kafedə sanitariya norma və qaydaları pozulub
AQTA: Fəaliyyəti məhdudlaşdırılan müəssisələrdə sağlamlaşdırma işləri davam edir
Pestisid və gübrə idxalçıları ilə görüş keçirilib