Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

AQTİ bitki yağı nümunəsi üzrə laboratoriyalararası səriştəlilik sınağına start verib
Bu cür sarımsağı heç vaxt yeməyin
Hər gün xiyar yeməyin fəsadları məlum olub
Laboratoriyalararası səriştəlilik sınağının nəticələri açıqlanıb
AQTA: İctimai iaşə obyektlərində qida tullantılarına dair tələblərə əməl olunmalıdır!
Bu giləmeyvədən hazırlanan kompot zəhərə çevrilə bilər
“Qida sahəsində gigiyena tələbləri” mövzusunda növbəti təlim keçirilib
Azərbaycana idxal olunan hind quşu subməhsulunda salmonella aşkarlanıb
Qoşqar Təhməzli Gəncədə vətəndaşları qəbul edib
Kimlər şaftalı və ərik yeyə bilməz?
AQTA: İctimai iaşə obyektlərində qida məhsullarına dair tələblərə əməl edilməlidir!
Dondurmanın yeni təhlükəsi aşkarlanıb
Professor ağ şəkərlə bağlı mövqeeyini açıqlayıb
Təlimlərdə uğur qazanan sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim edilib
Kütləvi tədbirlər zamanı qidalanma ilə bağlı maarifləndirmə işlərinin miqyası genişləndirilib
AQTA-nın təsdiqlədiyi xarici qida obyektlərindən yem və yem əlavələrinin idxalı davam etdirilir
Abşeron Regional Sınaq Laboratoriyası səriştəlilik sınaqlarında yüksək nəticə göstərib
Professor enerji içkiləri barədə xəbərdarlıq edib
Mütəxəssis qablaşdırılmış suyun təhlükələri barədə xəbərdarlıq edib
İctimai iaşə obyektlərində çalışanlar bir sıra qaydalara əməl etməlidir
Qida sahəsində gigiyena tələblərinə dair təlimlərə cəlb olunanların sayı artıb
Azərbaycana məhsulları idxal olunan 1221 xarici qida obyekti reyestrə daxil edilib
Qidada natrium nitrit: sağlamlığa necə təsir edir?
AQTA-da Türkiyədən olan mütəxəssislər və FAO-nun nümayəndələri ilə görüş keçirilib