Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Gündə iki xörək qaşığı bal sağlamlıq üçün təhlükəsiz hesab olunur
Qurbanlıq heyvanın kəsimi zamanı hansı tələblərə əməl edilməlidir?
Arı xəstəlikləri üzrə monitorinqlər həyata keçirilir
Dünyadakı epizootik vəziyyətə uyğun olaraq müvafiq tədbirlər görülür
Dəniz duzu və ya adi duz – hansını seçməli?
Mikrodalğalı sobada yemək isitmək nə qədər təhlükəlidir? 
AQTİ-nin “HALAL” sertifikatı verdiyi müəssisələrin sayı açıqlandı
Dabaq xəstəliyi ilə əlaqədar bəzi ərazilərdən heyvan idxalına məhdudiyyət qoyuldu
Tərkibində karagen olan məhsullar təhlükəlidirmi? – Emal edilmiş qidaların görünməyən cəhətləri
AQTA sədri Oğuzda vətəndaşları qəbul edib, istehsal müəssisələrinə baş çəkib
Plastik qabda saxlanılan yeməklər orqanizmə necə təsir edir? – Kimyəvi maddələrin miqrasiyası
Qablaşdırılmış salatlar təhlükəsizdirmi? – Mikrobioloji təhlillər nə deyir?
Qoşqar Təhməzli Latviyanın kənd təsərrüfatı naziri ilə görüşüb
AQTA sədri “InterFood Azerbaijan” və “Caspian Agro” sərgilərinin açılış mərasimində iştirak edib
Qidada plastiklə təmas – qablaşdırmanın sağlamlığa təsiri
Tərkibində “E” olan maddələr zərərli sayılmalıdırmı?
12 May - Beynəlxalq Bitki Sağlamlığı Günüdür
Plastik qabda saxlanan qidaların təhlükəsi: səssiz zəhərlənmə riski
Evində saxta alkoqollu içkilər istehsal edirmiş...
Bioloji aktiv qida məhsulu ilə bağlı qoyulan məhdudiyyət aradan qaldırıldı
”Möcüzə Qida – Ana Südü” - KONFRANS
“TikTok” və “İnstagram”da satılan süd məhsulları saxta çıxdı
Marketdə yararsız məhsullar aşkarlandı
Burada qablar antisanitar şəraitdə yuyulurmuş