Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

AQTA bitkiçilik məhsullarını idxal edən sahibkarlara müraciət edib
Qida məhsullarının izlənilməsi qida təhlükəsizliyinin əsas şərtlərindən biridir
Naxçıvanda zərərvericilərdən azad zonaların yaradılması ilə bağlı tədbirlər görülür
AQTA sədri Naftalanda vətəndaşları qəbul edib
Balın faydaları barədə yayılmış fikirlər şişirdilib?
Rusiyanın istehsalçı şirkətinə qoyulan məhdudiyyət aradan qaldırılıb
Füzulidə istifadəyə yararsız və qadağan olunmuş pestisidlər zərərsizləşdirilmək üçün xüsusi poliqona daşınıb
Yasamalda kafedə nöqsanlar aşkarlandı - FOTO
AQTA bir sıra ölkələrin qida təhlükəsizliyinə nəzarət sisteminin ekvivalentliyini tanıyıb
İdxal olunan alkoqolsuz içki məhsullarında uyğunsuzluq aşkarlanıb
Qida təhlükəsizliyi üçün 5 vacib qayda
İstifadəyə yararsız və qadağan olunmuş pestisidlər zərərsizləşdirildi
Qida boyaları allergiyaya və diqqət pozğunluğuna səbəb ola bilər
Samuxda istifadəyə yararsız və qadağan olunmuş pestisidlərin xüsusi poliqonda zərərsizləşdirilməsi həyata keçiriləcək
Qida məhsulları ilə təmasda olan material və məmulatlarla bağlı tələblər sahibkarların diqqətinə çatdırılıb
Saxta pendirlər orqanizmdə hansı fəsadlara yol aça bilər?
Pendir sexində nöqsanlar aşkarlandı
Pomidor istehsalı ilə məşğul olan sahibkarlarla görüş keçirilib
Yasamalda fəaliyyət göstərən restoranda nöqsanlar aşkarlanıb
İctimai iaşə müəssisəsində nöqsanlar aşkarlandı
Allergik xəstəliklərin yaranmasına qidalar da təsir göstərir
Qarpız yeyərkən bu nüanslara diqqət edin
Qida məhsulları ilə təmasda olan material və məmulatlarla bağlı sahibkarlarla görüş keçirilib
AQTA qida və yem məhsullarının izlənilməsi ilə bağlı məlumat yayıb