Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Naxçıvanda 6 nəfər dönərdən zəhərləndi
Azərbaycanda makaron istehsalı 2 dəfə artdı
Novruz təamlarından istifadə edərkən nələrə diqqət yetirməliyik?
AQTA ISO beynəlxalq standartı üzrə iki sertifikata layiq görülüb
Duz ən çox hansı orqanlara zərər verir?
Hansı qablar sağlamlıq üçün təhlükəsizdir?
Azərbaycandan ABŞ-yə yumurta ixracına başlanılır
İdxal olunan bir sıra qida məhsullarında uyğunsuzluq aşkarlanıb
Alkoqolun sağlamlıq üzərindəki təsiri
Agentlik: Xəstəlik törədicisinin aşkar edilməsi məqsədilə vəhşi quşlar ovlanacaq
“Sarı Qaya” restoranının fəaliyyəti məhdudlaşdırıldı
Azərbaycanda kərə yağı adı ilə satılan bəzi yağların tərkibində uyğunsuzluq aşkarlandı
Həkim həftədə üç dəfədən çox olmayan qırmızı ət yeməyi məsləhət görüb
"Fish home" restoranında ciddi nöqsanlar aşkarlanıb
Hamiləlik dövründə düzgün qidalanma
“Azza”nın istehsal etdiyi yağ məhsulunda uyğunsuzluq aşkarlanıb
Qida əlavələri və onların istifadə qaydaları
"Top Qapı" restoranında ciddi nöqsanlar aşkarlandı
“Vətən” restoranında istehlaka yararsız məhsullar aşkarlandı
Çipslərin xərçəngə səbəb olduğuna dair heç bir sübut yoxdur
Quş qripi xəstəliyinə qarşı keçirilən monitorinqlərin nəticələri açıqlanıb
Orucun insan orqanizminə xeyri
Qoşqar Təhməzli qida sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edəcək
Süni intellekt daha təhlükəsiz qida qablaşdırması hazırlamağa kömək edə bilər