Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu (AQTİ) insanların həyat və sağlamlığının qorunması üçün qida təhlükəsizliyi sisteminin səmərəli təşkili, qida təhlükəsizliyi sahəsində elmi-praktiki araşdırmaların və tədqiqatların aparılması, qida məhsullarının təhlükəsizlik və minimum keyfiyyət göstəriciləri üzrə ekspertiza və tədqiqat (ölçmə) xidmətlərinin göstərilməsi, qida təhlükəsizliyinə dair beynəlxalq standartların qida zəncirinin bütün mərhələlərində fəaliyyət göstərən subyektlər tərəfindən könüllü tətbiq edilməsi məqsədilə müvafiq ixtisasa yiyələnmiş və müvafiq sahə üzrə 5 il iş təcrübəsi olan mütəxəssisləri əməkdaşlığa dəvət edir. Əməkdaşlıq çərçivəsində uyğun namizədlərlə AQTİ arasında müvafiq müqavilə imzalanacaq və namizədin Türkiyə Respublikasında təlim, o cümlədən digər xərcləri İnstitut tərəfindən qarşılanacaq.
Bitki sağlamlığı üzrə ehtiyac olan mütəxəssislər
- Entomoloq
- Fitohelmentoloq
- Herboloq
- Mikoloq
- Molekulyar Bioloq
- Virusoloq
- Mikrobioloq
- Aqrokimyəvi preparatların ekspertizası üzrə mütəxəssis
- Aqronom
- Mikrobioloq
- Molekulyar Bioloq
- Virusoloq
- İxtioloq
- Parazitoloq
- Baytarlıq preparatlarının ekspertizası üzrə mütəxəssis
- Qida mühəndisi
- Standartlar və sertifikasiya üzrə mütəxəssis
- Risk təhlili üzrə mütəxəssis