Sözün əsl mənasında boşqab içində sağlamlıq.
Foodinfo.az oxuculara “Lürmə” salatını təqdim edir:
Tərkib:
1 ədəd iri badımcan
1 diş sarımsaq
20 qr süzmə
½ dəstə şüyüd
¼ dəstə nanə
Duz, istiot
Hazırlanması:
Badımcan közdə bişirilir. Qabığı təmizlənib xırda doğranır.
Üzərinə xırda doğranmış sarımsaq, göyərti əlavə edilir.
Salata süzmə əlavə olunur, duz, istiot səpilib qarışdırılır.
“Lürmə” salatı şüyüd yarpağı ilə bəzədilib süfrəyə verilir.
Son xəbərlər
- Dietoloq arıqlamaq üçün ən yaxşı tərəvəzi açıqlayıb
- Dietoloq uşaqlara verilməməsi lazım olan iki ən pis qidanın adını çəkib
- Tez arıqlamaq üçün ən təsirli məsləhətlər
- Gündə kifayət qədər su içdiyinizi necə müəyyən etmək olar?
- Qaraciyər xərçənginə səbəb ola biləcək qidalar
- Qəhvənin həddindən artıq dozasının əsas əlaməti