Etiket və iş protokolu üzrə tədris məsləhətçisi Tatyana Nikolaeva deyib ki, ofis işçiləri iş yerində yemək qaydalarına riayət etməlidirlər.
Foodinfo.az bildirir ki, mütəxəssis “Qovorit Moskva” radiostansiyasının efirində bildirib ki, birbaşa iş yerində yemək yeməməlisiniz, əgər orada müştərilərin girişi məhdudlaşdırılmırsa, bu, ziyarətçiləri xəcalət hissindən xilas edəcək.
O, həmçinin qeyd edib ki, yeməkdən sonra otağı təmizləmək və havalandırmaq lazımdır, çünki yemək qoxusu gələnləri qıcıqlandırır.
Həmçinin, onun sözlərinə görə, iş yerində birdəfəlik stəkanlardan içmək yolverilməzdir ki, başqaları, xüsusən kənar müştərilər, qonaqlar sizin burada hansısa müvəqqəti insan olduğunuzu düşünməsinlər.

Fərid