Diotoloqlar ət sümüklərini zibil qutusuna atmamağı tövsiyə edir.

Foodinfo.az bildirir ki, sümük suyu bədənin cavanlaşması üçün ən yaxşı yeməkdir
Sümük suyu mədə-bağırsaq mukozasını bərpa edir, maddələr mübadiləsini aktivləşdirir, bədəndə protein ehtiyatlarını doldurur, qrip, SARS və ya zəhərlənmədən sonra daha sürətli sağalmağa kömək edir.
Düzgün müalicəvi bulyonu necə bişirmək olar?
Ən əsası nisbətləri saxlamaqdır. Sümüklərin bir hissəsi və suyun beş hissəsi lazımdır. Dadı yaxşılaşdırmaq üçün bulyona ədviyyatlar, yerkökü, kərəviz, soğan və sarımsaq əlavə edə bilərsiniz.
Bulyonu qaynayanadək gətirin və növbəti 2-3 saat aşağı istilikdə bişirin. Düzgün bulyon üçün maksimum bişirmə müddəti 12 saatdır. Belə bir həlimdə müalicəvi maddələrin böyük bir konsentrasiyası olur.

Fərid