Bir çox insanlar qəhvə hazırlayarkən müəyyən əlavələrdən istifadə edirlər.
Ancaq içkiyə əlavə edilməli olan daha iki maraqlı inqrediyent var, lakin dəmlənmə başlamazdan əvvəl etmək lazımdır.
Nəticədə qəhvənin xoşagəlməz acı dadı olmayacaq. Ancaq xoş bir ətir "mövcud" olacaq.
İlk növbədə, üyüdülmüş darçın haqqında danışırıq. Bu komponent sayəsində içki daha canlandırıcı və inanılmaz aromatik olacaqdır.
Bundan əlavə, qəhvəyə bir az duz əlavə etmək lazımdır. İlk baxışdan bu komponent içkini yalnız pisləşdirəcək. Əslində, bir çimdik natrium xlorid acı dadı “maskalayacaq” və qəhvə ətirinin daha yaxşı inkişafına kömək edəcək.