"Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi KİV-lərlə yaxından əməkdaşlıq etməkdə maraqlıdır. Çünki KİV-lərin bu sahədə rolu böyük və əvəzsizdir".
Foodinfo.az-ın xəbərinə görə, bunu Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin sədri Qoşqar Təhməzli bildirib.
Agentlik sədri bu sahənin daha da inkişaf etidirlməsi üçün jurnalistlər arasında işçi qrupun yaradılmasını təklif edib: "Hesab edirəm ki, Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin ekspertilərindən və peşəkar jurnalistlərdən ibarət işçı qrup yaradılsa biz əhaliyə düzgün məlumatların çatdırılmasında, həmçinin maariflənmə işlərinin aparılmasında böyük işlər görmüş olacağıq."
Son xəbərlər
- Meyvə-tərəvəzləri öz fəslindən kənar dövrdə yemək olarmı?
- Yatmadan əvvəl şüyüd yeməyin möcüzəvi faydaları
- Diyetoloq müntəzəm qidalanmanın vacibliyindən danışdı
- Qozun faydalı xüsusiyyətləri: xolesterinin səviyyəsinin azalmasına
- Sarıkök: qan dövranını yaxşılaşdırmaq üçün təbii vasitə
- Pəhrizdə bulqurun faydaları