"Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi KİV-lərlə yaxından əməkdaşlıq etməkdə maraqlıdır. Çünki KİV-lərin bu sahədə rolu böyük və əvəzsizdir".
Foodinfo.az-ın xəbərinə görə, bunu Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin sədri Qoşqar Təhməzli bildirib.
Agentlik sədri bu sahənin daha da inkişaf etidirlməsi üçün jurnalistlər arasında işçi qrupun yaradılmasını təklif edib: "Hesab edirəm ki, Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin ekspertilərindən və peşəkar jurnalistlərdən ibarət işçı qrup yaradılsa biz əhaliyə düzgün məlumatların çatdırılmasında, həmçinin maariflənmə işlərinin aparılmasında böyük işlər görmüş olacağıq."
Son xəbərlər
- C vitamini çoxluğu hansı problemlərə yol aça bilər?
- Buğda bitkisi necə yetişdirilir?
- Bu turşu xərçəng riskini azaldır
- “Nargis” jurnalı COP29 üçün hazırladığı xüsusi buraxılışında “Veysəloğlu”nun ekoloji layihələrindən bəhs edib
- Həkim qidalanmanın əsas qaydalarını sadaladı
- Mütəxəssis karbohidratlardan qorxmamağı məsləhət görüb