Şəkər bədən və diş sağlamlığınız üçün zərərlidir və süni dadlandırıcılar bəzən adi təmizlənmiş şəkərdən daha yüksək kalorili olur.
Foodinfo.az xəbər verir ki, MarieClaire.ru incə şəkərdən imtina etmək üçün təbii dadlandırıcılara keçməyi təklif edir.
Kişmiş antioksidantlarla və liflə zəngindir və bişmiş məmulatlarda şəkərin əla əvəzedicisi ola bilər. Blenderdə üyüddükdən sonra şəkər əvəzinə, məsələn, keksə əlavə etmək olar.
Ağcaqayın siropunun faydaları çoxdur. Tərkibində 50-dən çox antioksidant olan təbii məhsul çox faydalıdır.
Limon o qədər də şirin dadı olmaya bilər, amma bu, beyin üçün uyğundur. Limon suyunda ehtiyac duyduğu qlükozanı asanlıqla tanıya bilir.
Bal inanılmaz şirin, lakin çox sağlam məhsuldur. Qara çaya bir qaşıq balı qarışdırın və çəmən çiçəklərinin dadından, həmçinin antioksidantların faydalarından həzz alın.
Səhər qəhvənizə darçın əlavə edin və siz təkcə enerji artımını deyil, həm də şəkərə olan ehtiyacın necə yox olduğunu hiss edəcəksiniz.