Türkiyənin “Show TV” kanalında yayımlanan “Zahide Yetiş”lə verilişində soğanla bağlı maraqlı fakt səsləndirilib. Foodinfo.az xəbər verir ki, verilişdə qonaq olan Onkoloji xəstəliklər üzrtə mütəxəssis Yavuz Dizdar doğranmış soğanın zərərli tərəfindən danışıb. O deyib ki, soğan kəsildiyi zaman həmin gün istifadə edilməli və soyuducuya qoyulmamalıdır: “Yarısını istifadə edib, yarısını soyuducuya qoymaq olmaz. Salata doğrayın, yeyin və.s. Amma soyuducuya qoydulanda ciddi şəkildə zəhərlənmə səbəbi ola bilir. Hətta onu ağzı bağlı qaba və ya paketə qoysanız da faydası yoxdur. Doğranmış soğan bakteriyaları iyi sayəsində özünə çəkir”, - deyə, mütəxəssis söyləyib. Image result for onkolog dr yavuz dizdar Foodinfo.az