“Rabota.ru” və “SberHealth” rusların iş həftəsi ərzində yeməyə nə qədər pul xərclədiyini öyrənmək üçün araşdırma aparıb.

Foodinfo.az xəbər verir ki, bu barədə “İzvestiya” yazır.

Respondentlərin əksəriyyəti (58%) nahar yeməyini evdən gətirir, 29%-i qurumun yeməkxanasında nahar edir, 13%-i mağazadan hazır yemək alır. Respondentlərin 12%-i işə yaxın kafe və restoranlara gedir, 7%-i evə gedir, 5%-i çatdırılma sifariş edir. Rusiyalıların daha 13%-i iş yerində nahar etmir.

“Respondentlərin 35%-i nahara həftədə 500 rubldan az pul xərcləyir. Rusiya sakinlərinin 12%-i qidaya həftədə 1,5-2 min rubl xərcləyir. Respondentlərin daha 5%-i 3,5 min rubldan çox nahar edir”, - araşdırmada deyilir.

Fərid