Kartof püresi bir çox ailənin sevimli yeməyidir və tez-tez şənlik və gündəlik masalarda yer tutur. Foodinfo.az Sterlegrad.ru-ya istinadən xəbər verir ki, bu universal yemək müxtəlif yan yeməklər, ət və tərəvəzlərlə yaxşı gedir. 

Bu yeməyə bişmiş sarımsaq əlavə etməklə daha da iştahaaçan etmək olar. Bu sadə üsul nəinki pürenizin dadını yaxşılaşdıracaq, həm də ona incə bir ətir verəcək.

Bişmiş sarımsaq unikal xüsusiyyətləri ilə seçilir. Xam çeşiddən fərqli olaraq, karameli xatırladan şirin, yumşaq, qaymaqlı dada malikdir. Sarımsaq qovrulan zaman kəskinliyini itirir, lakin ətirini saxlayır və zərif tekstura əldə edir. Bu ləzzət kartof püresini mükəmməl şəkildə tamamlayır, onları daha zəngin və dadlı edir.