
AQTA ictimai iaşə sahəsində çalışanları qida təhlükəsizliyi qaydalarına ciddi əməl etməyə çağırır.
Ət mütləq baytarlıq ekspertizasından keçirilməlidir.
Məhsullar +1°C ilə +4°C temperaturda saxlanmalı və daşınmalıdır.
Sanitar-gigiyena normalarına riayət olunmalıdır.
İşçi heyət gigiyena qaydalarına əməl etməli, tibbi müayinədən keçməlidir.
Çarpaz çirklənmənin qarşısı alınmalıdır.
Satış zamanı bişmiş dönərin temperaturu 65°С-dən aşağı olmamalıdır.
Souslar və tərəvəzlər +4°C-dən aşağı saxlanmalıdır.
Dönər bişirildikdən sonra 12 saat ərzində istifadə edilməlidir.
İstehlakçılar dönər alarkən, satış şəraitinə və məhsulun hazırlanma qaydasına diqqət etməli, hər hansı uyğunsuzluq aşkar etdikdə "1003-Çağrı Mərkəzi"nə məlumat verməlidirlər.
Sağlam qida, sağlam gələcək üçün qaydalara əməl edək!