50 yaşdan yuxarı insanlar üçün şam yeməyi yüngül və zülallardan olmalıdır: balıq və ya hinduşka ilə tərəvəz bişirmək olar. Eyni zamanda, son yemək yatmazdan ən az üç və ya dörd saat əvvəl olmalıdır.
Bundan əlavə, bədənə cavabdeh olan somatotropik hormon istehsal edir, buna görə də belə "iş" üçün material təmin edəcək zülallardır. Xüsusilə, kəsmik, yağsız balıq və ya tərəvəz salatı ilə hinduşka kimi yeməklərə diqqət yetirmək məsləhət görülür.
Karbohidratlar haqqında danışarkən, insanın səhər onlara ehtiyacı var, onlar bütün canlılıq və enerji verir, lakin bəz ən axşam yeməyində də istifadə olunur. Məsələn, dəniz məhsulları ilə birlikdə düyü bişirin.
Leyla