Tələb olunan maddələrin siyahısı

- 150 qram giləmeyvə;

- 2,5 stəkan su;

- üç qaşıq istənilən çay;

- lazımi miqdarda bal.

Lent.az xarici KİV-ə istinadla hazırlanma üsulunu təqdim edir:

Əvvəlcə çayı klassik şəkildə dəmləmək lazımdır. Bunu etmək üçün onu çaydana qoyun və suya tökün. Təxminən beş dəqiqə gözləmək lazımdır.

Bu arada çaytikanı ilə məşğul ola bilərsiniz.

Bunu etmək üçün, giləmeyvəni bir yemək qabına qoyun, az miqdarda su əlavə edin və ocağı yandırın. Çaytikanı qarışdırmaq vacibdir. Püreyə bənzəməyə başlayanda ocağı söndürə bilərsiniz.

Giləmeyvələri fincanlara qoyun və çayın özünə tökün. Bundan sonra lazımi miqdarda bal istifadə etməlisiniz.