Süd kalsium, zülal, vitamin və minerallarla zəngin bir içki olsa da, bəzi qidalarla qarışdırıldıqda sağlamlığa mənfi təsir göstərə bilər.
Foodinfo.az xəbər verir ki, südü bəzi qidalarla qarışdırmaq həzmi çətinləşdirir. Mütəxəssislərə görə, bunlardan ən pisi südlə şəkəri qarışdırmaqdır.
Südə şəkər əlavə etmək kalori miqdarını artıra və çəkiyə nəzarəti çətinləşdirə bilər. Südü şirinləşdirmək istəyənlərə şəkərə daha sağlam alternativ olaraq baldan istifadə etmək tövsiyə olunur.
Südə şəkər əlavə etmək kalori miqdarını artıra və çəkiyə nəzarəti çətinləşdirə bilər. Südü şirinləşdirmək istəyənlərə şəkərə daha sağlam alternativ olaraq baldan istifadə etmək tövsiyə olunur.