Ədviyyatlar yeməyi daha yaxşı, daha dadlı, parlaq və maraqlı edən şeylərdir. Ədviyyatların köməyi ilə bir yeməyi yaxşılaşdırmaq olar, ancaq onu da məhv etmək olar. Məsələn, çox ədviyyatlar qoyursanız və ya əsas məhsullara uyğun olmayanları götürsəniz.
Kartof müxtəlif ədviyyatları asanlıqla qəbul edəcək. Otlar, müxtəlif növ bibərlər və digər ədviyyatlar da kartofla yaxşı uyğunlaşacaq.
Əlbəttə ki, kartofa duz əlavə etməliyik - bu standartdır. Qara bibər demək olar ki, hər hansı bir yeməklə yaxşı gedir. Ancaq nə hazırladığınızdan asılı olaraq əlavə seçimlər mümkündür.
Şirin paprika qızardılmış kartofa əla gözəl rəng verəcək, ədviyyatlı olmayacaq, yüngül şirin-tərəvəz dadı verəcək.
Əla seçim üyüdülmüş qırmızı bibərdir, ədviyyatlı dadı sevənlər üçün çili bibəri lopaları əlavə edə bilərsiniz.
Bitki yağında qızardılmış soğan kartof üçün də idealdır.
Qurudulmuş şüyüd və ya cəfəri qaynadılmış kartof üçün uyğundur. əgər varsa, təzə otlar da əlavə edə bilərsiniz.
Siz həmçinin kartof püresinə sarımsaq və ya soğan tozunu, qızardılmış soğanı əlavə edə bilərsiniz.
Fərid