Belə olduqda bəzilərimiz özümüzü yaxşı hiss etmək üçün əlüstü nəsə yeməyə başlayırıq. Çünki bəzi qidaların tərkibində olan serotonin kimi maddələr bizim kefimizi açır. Lakin bu xoşbəxtlik hissini bəxş edən qidaları yeyərkən miqdarına nəzarət etmək lazımdır, yoxsa bu dəfə köklük stresindən əziyyət çəkməyə başlayarıq. Beləliklə, Foodinfo.az xoşbəxtlik qidalarının siyahısını təqdim edir:
Acı şokolad;
Banan;
Qoz;
Günəbaxan tumu (Semiçka);
Quru əncir;
Yaşıl noxud;
Pendir;
Taxıllı salatlar ( noxud, mərci, bugda və s.);
Badam;
Avokado;
Acı bibər;
Sarımsaq;
Bal.