İmmuniteti gücləndirmək üçün göyərti, qatıq və mal qaraciyəri yemək faydalıdır. Publika.az xəbər verir ki, bu barədə “RİA Novosti”yə Rusiya Federasiyası Prezident Administrasiyasının 1 nömrəli Klinikasının dietoloqu Vera Şaroşkina məlumat verib: “Sağlamlığımızı və immunitetimizi təmin edən “super qidalara” diqqət yetirmək istəyirəm - bunlar ənənəvi mətbəxlərdə olan məhsullardır: C vitamini və antioksidantla zəngin olan kərəviz, həmçinin qatıq və çay göbələyi. Faydalı xassələrinə görə mal qaraciyərinə daha çox üstünlük verin”. Həkim onu da əlavə edib ki, süfrədə hər gün göyərti olmalıdır, eyni zamanda yeməzdən əvvəl meyvə-tərəvəzləri yumaq vacibdir.