Balıq Balıq immuniteti və ürək xəstəlikləri üçün istehlak edilməsi lazım olan qidaların ən başında iştirak edir. Balıq omeqa 3 yağ turşuları baxımından zəngindir. Balıq yemək tənəffüs yolu iltihabını azaltmağa da köməkçi ola bilər. Beləcə, tıxanıqlıq və ağrı idarəsini asanlaşdırır. Sarımsaq Sarımsaq təbii bir antibiotikdir. Ümumiyyətlə sarımsaq, immuniteti nizmalayır, burun tıxanıqlığı və müxtəlif infeksiya xəstəliklərin yaşanmasına mane olur. İspanaq İspanaq içərisində bol miqdarda dəmir və C vitamini ehtiva edir. Eyni zamanda kalorisi olduqca aşağı olan bu tərəvəz immunitetinizi gücləndirmənizə köməkçi olaraq, qripə mane olur. Naringi və portağal Naringi və portağalın tərkibində bol miqdarda C vitamini var. Nizamlı olaraq istehlak edilən naringi və portağal hüceyrələrin bərpasını təmin edir və qripə mane olur. Nar Nar tərkibində yüksək miqdarda C vitamini ehtiva edir. Narın özünü və ya qatıqla birlikdə istehlak edə bilərsiniz.   /Deyerler.org/