Foodinfo.az evdə rahat hazırlana bilən maraqlı bir resept təqdim edir Ərzaqlar 5 yumurta 1 su stəkanı şəkər 1 su stəkanı un 1 limon qabığı 300 qram maskarponi pendiri 20-30%-li 250 qram qaymaq 20 qram jelatin 130 qram su 5 xörək q. şəkər tozu 1 banka konservləşdirilmiş ananas Hazırlanması Yumurtanın ağını şəkərlə mikserlə bize forması alanadək çalın. Üzərinə yumurta sarısı əlavə edin. Limon qabığını sürtgəcdən keçirib əlavə edin. Unu əlavə edin və bir istiqamətdə qarışdıırn. 24 sm ölçülü soba qabına tökün. Əvvəlcədən 180 dərəcə isidilmiş sobada 25-30 dəqiqə bişirin. Biskvit hazır olduqda soyuduqdan sonra onu 2 hissəyə bölün. Jelatini suda isladın. qaymaqdan 3 xörək q. kənara qoyun. Maskarponini qaymaq və şəkərlə çalın. Helatini su vannasında əridin və ananas meyvəsi ilə birlikdə qarışığa əlavə edin. Tortu yanları hündür qabda hazırlayın. Soba qabında da hazırlamaq olar. Biskvitin 1-ci korjunun üzərinə kremi tökün. Üzərinə ikinci biskviti qoyun. Kənara qoyduğunuz qaymaqla xırdalanmış şokoladı bir qabda aşağı odda əridin. Alınmış qlazuru tortun üzərinə tökün. Nuş Olsun!