Son xəbərlər
- Albalı şirəsi – təbii vitamin mənbəyi
- Nə üçün həkimlər gündə bir ədəd yaşıl alma yeməyi tövsiyə edir?
- Kiçik dənə, böyük fayda
- Yeməkdən sonra yuxunuz gəlirsə, bu, xəstəliyin əlaməti ola bilər
- Qozun uzun müddət saxlanma qaydaları
- Ətin bişirilmə temperaturu virus və bakteriyaların məhv olmasını təmin edir
AQTA 70 obyektdə pozuntular aşkarladı
8 Avqust, 17:58
Oxşar xəbərlər
Göbələlyi necə düzgün emal etmək olar?
29 İyul, 21:27
AQTA sədri Beyləqanda vətəndaşları qəbul edəcək
29 İyul, 11:34
Tövsiyələrə əməl edək, qidadan zəhərlənməyək!
26 İyul, 12:27
Xəbər lenti
Albalı şirəsi – təbii vitamin mənbəyi
20 Oktyabr, 23:40
Nə üçün həkimlər gündə bir ədəd yaşıl alma yeməyi tövsiyə edir?
20 Oktyabr, 22:32
Kiçik dənə, böyük fayda
20 Oktyabr, 21:52
Yeməkdən sonra yuxunuz gəlirsə, bu, xəstəliyin əlaməti ola bilər
20 Oktyabr, 20:37
Qozun uzun müddət saxlanma qaydaları
20 Oktyabr, 19:45
Xolesterini azaltmaq üçün 12 faydalı məhsul
20 Oktyabr, 18:00
Bu tərəvəzlər şəkərin qaraciyərə zərərini azaldır
20 Oktyabr, 17:26
Bitki çayları payızda isinməyə və immuniteti gücləndirməyə kömək edir
20 Oktyabr, 16:48
Alimlər yeni bitki mənşəli qatıq növləri hazırlayıb
20 Oktyabr, 16:15
Qəhvəyə 14 yaşdan etibarən icazə verilir, lakin...
20 Oktyabr, 15:39
Nanə yarpaqları sakitləşdirir və yuxunu yaxşılaşdırır
20 Oktyabr, 15:00
Maya ilə bişirilən çörək sağlamlıq üçün zərərli deyil
20 Oktyabr, 14:26
AKİA sədri Zərdabda vətəndaşları qəbul edib, təsərrüfatlara baş çəkib
20 Oktyabr, 14:05
Suşi ilə qazlı içkiləri birlikdə qəbul etmək təhlükəlidir
20 Oktyabr, 13:48
Uşaqlar üçün çay tam qadağan olunmayıb, amma ehtiyatla verilməlidir
20 Oktyabr, 13:16
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək
20 Oktyabr, 13:06
Kartofu mətbəx çanağının altında saxlamaq olmaz
20 Oktyabr, 12:39
Xolin beyin fəaliyyətini dəstəkləyir və yaddaşı gücləndirir
20 Oktyabr, 12:00
Ev konservlərində qabarcıqlar təhlükə əlamətidir
20 Oktyabr, 11:26
Çay qaraciyər piylənməsi zamanı faydalıdır
20 Oktyabr, 10:48
Dietoloq: Göbələk konserv üçün ən təhlükəli məhsuldur
20 Oktyabr, 10:16
Qan azlığının qarşısını alan ən güclü qidalar açıqlandı
20 Oktyabr, 09:39
Haqqımızda
Foodinfo.az Azərbaycanın ilk qida xəbərləri portalıdır. Foodinfo.az 2018-ci ilin yanvar ayında fəaliyyətə başlayıb. Burada sağlam və zərərli qidalar, halal qidalar, dieta qaydaları, marketlər, marketlərdən ideal alış-veriş qaydaları, restoranlar, keyfiyyətə nəzarət və s. barədə özəl xəbərlər, məqalələr oxuyacaqsınız.
- Bakı şəhəri, Suraxanı rayonu, A.Rzayev 4/9
- [email protected]
- (+994 50) 330 28 20
Ən çox oxunanlar
Niyə birinci qaşıq yemək bizə daha dadlı gəlir?
14 Oktyabr, 09:00
Bu ədviyyatı toyuq şorbasına əlavə edin və dadı mükəmməl olacaq
14 Oktyabr, 10:16
Ev yeməyi münasibətlərdə nə qədər önəmlidir?
14 Oktyabr, 10:48
Hər gün avokado yesəniz, orqanizminizdə nələr baş verir?
14 Oktyabr, 11:26
Banan bir günə qaralır? - Onları 2 həftə təravətli saxlamağın sirri
14 Oktyabr, 12:00






