Onkologiya ən təhlükəli xəstəliklərdən biri hesab olunur. Hər kəs bunun öhdəsindən təhlükəsiz gələ bilməz. Dərmanları vaxtında qəbul etmək və həkiminizin bütün tövsiyələrini yerinə yetirmək deyil, həm də həyatınızı demək olar ki, tamamilə dəyişdirmək vacibdir. İlk növbədə, enerji sistemi.

Bununla belə, onkoloji klinikanın astanasını keçmək zərurəti yaranmazdan çox əvvəl sevimli məhsullarınız haqqında fikirlərini yenidən nəzərdən keçirməyə dəyər. Əgər gəncliyinizdə və ya gəncliyinizdə bunu etsəniz, o zaman heç vaxt ora getməməyiniz mümkündür.

Fast food, yağlı ət, emal olunmuş pendir, kolbasa, cips təhlükəli qidalar sırasındadır. Yağ turşularının və kimyəvi əlavələrin bolluğuna görə, bu cür qidalar ilk növbədə keyfiyyətli həzmə zərər verir, bağırsaq xərçənginin inkişafına səbəb olur. Ancaq zərərli maddələrin udulması "təcrübəsi" nə qədər uzun olarsa, digər xərçəng növlərinin (dəri, qırtlaq, mədə, ağciyər və s.) riskləri bir o qədər yüksəkdir.

Fast food və kimyəvi əlavələrlə yüklənmiş məhsulları ən yaxşı əvəz edən sadə qidalar - dənli sıyıq, çovdar çörəyi, tərəvəzlər, yağsız ət (toyuq, hinduşka, qaraciyər), meyvələr olacaq. Konsentratlı tozlardan hazırlanmış şirin soda və mağaza şirələrini adi su və ya mineral su ilə əvəz etmək yaxşıdır.

Leyla