
Kartof püresi hazırlamaq bir neçə dəqiqəlik bir iş kimi görünür, amma əslində bu o qədər də sadə deyil.
Foodinfo.az “Cookist” portalına istinadla xəbər verir ki, ortaya çıxan yemək divar kağızı pastasının konsistensiyasına bənzəyirsə, deməli problem inqrediyentlərin əlavə edilməsində deyil, cihazlardadır.
Fakt budur ki, müasir mətbəx texnikası ənənəvi olanları əvəz edir. Daha tez-tez kartof püresi hazırlamaq üçün bir qarışdırıcı istifadə olunur.
Məlumdur ki, qurğular kartofun incə strukturunu məhv edir və tərəvəz çoxlu miqdarda nişasta buraxır. Nəticədə yumşaq bir toxuma yerinə, yapışqan kimi bir kütlə alırsınız.
Dadlı kartof püresi almaq istəyirsinizsə, sübut edilmiş üsullardan istifadə edin.
Kartof püresi klassik seçimdir və ailənizin nahar üçün sevimli yan yeməyini heç vaxt əldən verməməsini təmin edəcək.