Qəhvə istiot, duz, darçın ilə dəmlənir, kimsə sarıkök, kimsə zəncəfil əlavə edir. Ancaq daha təəccüblü olanı dəfnə yarpağı ilə olan reseptdir.  Foodinfo.az bu barədə Rusiya KİV-ə istinadən xəbər verir. 
Dəfnə yarpağın demişkən onunla şorbalar qaynadılır və havanı təzələmək üçün yandırılır. Qəhvəyə əlavə etsəniz nə olacaq?
Özü də dəfnə yarpağı iltihabla mübarizə aparmağa kömək edir və maddələr mübadiləsini sürətləndirir.
Yeni hər şeyin pərəstişkarları dəfnə yarpağı ilə qəhvənin əldə etdiyi qeyri-adi ətri sevəcəklər. 
Əsas odur ki, bir fincan qəhvəyə birdən çox yarpaq götürməyin.

Nurlan