Foodinfo.az
Azərbaycan buğda idxalını 19% azaldıb
Son xəbərlər
Albalı şirəsi – təbii vitamin mənbəyi
Nə üçün həkimlər gündə bir ədəd yaşıl alma yeməyi tövsiyə edir?
Kiçik dənə, böyük fayda
Yeməkdən sonra yuxunuz gəlirsə, bu, xəstəliyin əlaməti ola bilər
Qozun uzun müddət saxlanma qaydaları
Ətin bişirilmə temperaturu virus və bakteriyaların məhv olmasını təmin edir
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Foodinfo.az
Azərbaycan buğda idxalını 19% azaldıb
Azərbaycan buğda idxalını 19% azaldıb
16 Sentyabr, 09:00
Bu ilin yanvar-avqust aylarında Azərbaycan 147,2 milyon ABŞ dolları dəyərində 688,7 min ton buğda idxal edib.
Foodinfo.az
xəbər verir ki, bu, ötən ilin eyni dövrü ilə müqayisədə müvafiq olaraq 39 milyon dollar (20,9%) və 164,1 min ton (19,2%) azdır.
Oxşar xəbərlər
40 heyvan kəsimi və ət satışı məntəqəsində nöqsanlar aşkarlandı
29 İyul, 18:54
AQTA sədri Beyləqanda vətəndaşları qəbul edəcək
29 İyul, 11:34
Bioloji aktiv qida məhsullarının idxalı ilə məşğul olan sahibkarlar AQTİ-də olub
26 İyul, 18:36
Quş qripi xəstəliyi ilə bağlı tətbiq olunan bəzi məhdudiyyətlər aradan qaldırılıb
26 İyul, 15:59
Tövsiyələrə əməl edək, qidadan zəhərlənməyək!
26 İyul, 12:27
AQTİ-də təlimləri uğurla başa vuran sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim olunub
26 İyul, 11:30
Xəbər lenti
Albalı şirəsi – təbii vitamin mənbəyi
20 Oktyabr, 23:40
Nə üçün həkimlər gündə bir ədəd yaşıl alma yeməyi tövsiyə edir?
20 Oktyabr, 22:32
Kiçik dənə, böyük fayda
20 Oktyabr, 21:52
Yeməkdən sonra yuxunuz gəlirsə, bu, xəstəliyin əlaməti ola bilər
20 Oktyabr, 20:37
Qozun uzun müddət saxlanma qaydaları
20 Oktyabr, 19:45
Ətin bişirilmə temperaturu virus və bakteriyaların məhv olmasını təmin edir
20 Oktyabr, 19:05
Xolesterini azaltmaq üçün 12 faydalı məhsul
20 Oktyabr, 18:00
Bu tərəvəzlər şəkərin qaraciyərə zərərini azaldır
20 Oktyabr, 17:26
Bitki çayları payızda isinməyə və immuniteti gücləndirməyə kömək edir
20 Oktyabr, 16:48
Alimlər yeni bitki mənşəli qatıq növləri hazırlayıb
20 Oktyabr, 16:15
Qəhvəyə 14 yaşdan etibarən icazə verilir, lakin...
20 Oktyabr, 15:39
Nanə yarpaqları sakitləşdirir və yuxunu yaxşılaşdırır
20 Oktyabr, 15:00
Maya ilə bişirilən çörək sağlamlıq üçün zərərli deyil
20 Oktyabr, 14:26
AKİA sədri Zərdabda vətəndaşları qəbul edib, təsərrüfatlara baş çəkib
20 Oktyabr, 14:05
Zaqatala və Balakənin 9 kəndində zərərvericiyə qarşı maarifləndirmə tədbiri keçirilib
20 Oktyabr, 14:01
Suşi ilə qazlı içkiləri birlikdə qəbul etmək təhlükəlidir
20 Oktyabr, 13:48
Uşaqlar üçün çay tam qadağan olunmayıb, amma ehtiyatla verilməlidir
20 Oktyabr, 13:16
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək
20 Oktyabr, 13:06
Kartofu mətbəx çanağının altında saxlamaq olmaz
20 Oktyabr, 12:39
Xolin beyin fəaliyyətini dəstəkləyir və yaddaşı gücləndirir
20 Oktyabr, 12:00
Ev konservlərində qabarcıqlar təhlükə əlamətidir
20 Oktyabr, 11:26
Çay qaraciyər piylənməsi zamanı faydalıdır
20 Oktyabr, 10:48
Dietoloq: Göbələk konserv üçün ən təhlükəli məhsuldur
20 Oktyabr, 10:16
Qan azlığının qarşısını alan ən güclü qidalar açıqlandı
20 Oktyabr, 09:39
Bütün xəbərlər