Bir çox insan günə yaxşı qızardılmış yumurta ilə başlamağı sevir. Foodinfo.az Belnovosti-yə istinadən xəbər verir ki, bununla belə, yeməyin dadının daha gözəl etmək olar. Kulinariya mütəxəssisi, aşpaz Yuliya Arxipova bunun öhdəsindən gəlməyə hansı fəndlərin kömək edəcəyindən danışıb. Bildirib ki, ilk növbədə keyfiyyətli qablar seçmək lazımdır. Nə qədər uyğun tava seçsəniz, omlet bir o qədər dadlı və keyfiyyətli çıxacaq. Çuqun məhsulları ən uyğun gəlir, çünki onlar istənilən istilik dərəcəsini təmin edirlər. Bir çox insanlar qoxusuz və dadsız təmizlənmiş bitki yağı seçirlər. Bu, əlbəttə ki, düzgün seçimdir. Ancaq əsas yağ növünə daha dadlı birini əlavə edə bilərsiniz. Məsələn, bir kub kərə yağı əla seçim olar bilər.

bişmiş yumurta xüsusi əlavələri "sevmir", çünki bu, onun klassik dadını dəyişəcək. Yeməyi ən sonda duzlamaq kifayətdir. Doğranmış göyərti də əlavə edə bilərsiniz.