
Şokolad istəyirsinizsə, bunun üçün mağazaya getməyə də bilərsiniz.
Belə bir ləzzəti özünüz hazırlasanız, daha dadlı və daha az zərərli məhsul əldə edə bilərsiniz.
Bunun üçün dərin bir qaba 500 qram 9 faiz kəsmik qoymaq, üzərinə yumurta, 50 qram şəkər, yarım çay qaşığı soda və bir çimdik duz əlavə etmək lazımdır.
Bütün komponentlər homojen bir kütlə alınana qədər bir qarışdırıcı ilə qarışdırılmalıdır.
Sonra 10 dəqiqə su əlavə edilməlidir. Sonra 100 qram şokolad və 2 xörək qaşığı süzülmüş kakao əlavə edin. Bundan sonra ocağı söndürün və dərhal 50 qram kərə yağı əlavə edin.
Bir müddət otaq temperaturunda tamamilə soyudulana qədər saxlayın və sonra məhsulu soyuducuya qoyun.
Beləliklə 7 günə qədər saxlanıla bilən qalın və hamar şokolad yeyə bilərsiniz.