Sözün əsl mənasında boşqab içində sağlamlıq.
Foodinfo.az oxuculara “Lürmə” salatını təqdim edir:
Tərkib:
1 ədəd iri badımcan
1 diş sarımsaq
20 qr süzmə
½ dəstə şüyüd
¼ dəstə nanə
Duz, istiot
Hazırlanması:
Badımcan közdə bişirilir. Qabığı təmizlənib xırda doğranır.
Üzərinə xırda doğranmış sarımsaq, göyərti əlavə edilir.
Salata süzmə əlavə olunur, duz, istiot səpilib qarışdırılır.
“Lürmə” salatı şüyüd yarpağı ilə bəzədilib süfrəyə verilir.
Son xəbərlər
- Qan təzyiqi olanlar bu çayı içməsin
- AQTA HACCP sisteminin tətbiqi ilə bağlı sahibkarlara müraciət edib
- Şirin kartof dəri sağlamlığına faydalıdır
- Xiyar tərəvəzdir yoxsa meyvə?
- Həkim xurmanın ölümcül təhlükəsi barədə xəbərdarlıq edib
- Arıqlamaq və 20 il daha uzun yaşamaq üçün ideal səhər yeməyi