Bir çoxları şorba hazırlayan zaman dəfnə yarpağı əlavə edir, lakin hamı bunu etmək üçün ən yaxşı vaxtın nə vaxt olduğunu bilmir.

Foodinfo.az xəbər verir ki, təcrübəli aşpazlar əmindirlər ki, şorba qabına dəfnə atmaq lazım olanda yalnız bir mükəmməl məqam var.

Çox vaxt ədviyyat yarpaqları bunun edilməsi lazım olduğunu xatırladıqda əlavə olunur.

Bu, bişirilmənin ortasında və ya sonunda, bəzən isə ən başlanğıcda olur. Yemək hazır olduqdan sonra dəfnə ilə necə davranmaq daha az sualdır.

Şorbaya dəfnə yarpağı nə vaxt əlavə edilməlidir?

Ədviyyatı qaba 10 dəqiqə qoymaq optimaldır.

Dəfnə yarpaqları tavada 10 dəqiqə saxlanılır. Bu vaxt inqrediyentin öz funksiyasını yerinə yetirməsi və şorbaya dad verməsi üçün kifayətdir.

Leyla