
Bişmiş yumurta günə başlamaq üçün təkcə sürətli deyil, həm də doyurucu bir qidadır. Foodinfo.az Sterlegrad.ru -ya istinadən xəbər verir ki, mütəxəssislər ən sadə səhər yeməyini belə həqiqətən dadlı etməyə kömək edəcək sirri bölüşüb.
Əsas yumurta qızartmaq üçün düzgün yağ seçməkdir. Bitki yağı ən çox istifadə olunur, lakin kərə yağı bişmiş yumurtanın dadını əhəmiyyətli dərəcədə yaxşılaşdıra bilər. Bu tərkib qaba zəriflik və qaymaqlı ətir əlavə edərək səhər yeməyinizi daha iştahaaçan edəcək.
Qeyd etmək lazımdır ki, kərə yağını digər heyvan mənşəli yağlarla əvəz etməməlisiniz, çünki yumurta hazırlamaq üçün uyğun deyil.