Həkim Aleksandr Myasnikov mütəmadi olaraq ətin faydaları haqqında danışır. Belə ki, onun sözlərinə görə, qırmızı əti həftədə üç dəfədən çox yemək olmaz. Foodinfo.az Edimdoma.ru -ya istinadən xəbər verir ki, məşhur həkim müəllif proqramında bunları izah edib.

"Rusiya 1" kanalında "Doktor Myasnikov" şousunun efirində kardioloq qeyd edib ki, hər hansı bir ət yeməyi ilə tərəvəz vermək yaxşıdır. Onlar mükəmməl əlavə olacaqlar. Amma burada da nüanslar var.

Beləliklə, biftek üçün şirəli pomidor, xırtıldayan xiyar və şirin bibər uyğun gəlir, bişmiş ət isə isti kartofla yaxşı gedir. İçkilərə gəlincə, televiziya həkimi çayın dərhal sonra içilməsini məqsədəuyğun hesab etmir. Çünki çayın tərkibindəki taninlər dəmirin udulmasına mane olur.

Ət