
Bir sıra qidalar var ki, onlarla qəhvə içmək olmaz. Foodinfo.az TSN.ua -ya istinadən xəbər verir ki, ilk növbədə, bu, bədəninizə zərər verə biləcəyinizlə izah olunur.
Süd məhsullarının qəhvə ilə birləşməsi də faydalı olmayacaq, çünki süd və şəkər tonik effekti azaldır, buna görə də gözlənilən canlılığı, eləcə də kalsium dozasını əldə etməyəcəksiniz.
Qəhvə və sink də yaxşı qarışmır. Qidalanma mütəxəssisləri qırmızı ət, quş əti, lobya və ya noxud yedikdən sonra qəhvə içməzdən əvvəl fasilə verməyi məsləhət görürlər. Bu, bədənin faydalı komponenti mənimsəməsinə imkan verəcəkdir.
Həmçinin qəhvə noxud, lobya, mərcimək, noxud və soya məhsulları ilə birlikdə qəbul edilməməlidir.