Rəndələnmiş limon qabığını düzgün saxladıqda uzun müddət istifadə etmək mümkündür. Foodinfo.az bunun üçün bir neçə üsul təqdim edir: 

- Rəndələnmiş limon qabığını hava keçirməyən kiçik bir qabda və ya zip-paketdə saxlayın.  

- 2-3 gün ərzində istifadə etməyə çalışın, çünki təravətini tez itirə bilər. 

- Rəndələnmiş limon qabığını buz qablarına qoyub üzərinə az miqdarda su və ya limon suyu əlavə edə bilərsiniz.

- Donduqdan sonra buz kublarını bir zip-paketə yığıb dondurucuda saxlayın. Bu üsulla rəndələnmiş limon qabığı 6 aya qədər təzə qalır və istədiyiniz zaman istifadə edə bilərsiniz.   

- Limon qabığını nazik qat şəklində kağız dəsmal üzərinə sərib 2-3 gün qurudun. Tamamilə quruduqdan sonra şüşə banka və ya hava keçirməyən qabda saxlayın. Bu cür 6 aya qədər istifadə etmək mümkündür.    

- Rəndələnmiş limon qabığını şəkər və ya duz ilə qarışdırıb quru bankada da saxlaya bilərsiniz. Onları şirniyyat, içki və yeməklərə xüsusi ləzzət qatmaq üçün istifadə etmək olar.